Ännu smidigare att anlita digitala fastighetsmäklare

Privatmäklaren ny webb

Privatmäklaren, den ledande digitala fastighetsmäklarfirman på internet, har lanserat en ny webbplats. Det är inte bara utseendet som är nytt, hela den tekniska lösningen har anpassats för en ännu smidigare försäljningsprocess.

Privatmäklarens nya digitala plattform är byggd för ännu smidigare och säkrare bostadsaffärer. Plattformen hjälper säljare, köpare och mäklare till en smidig försäljningsprocess.

Privatmäklaren fortsätter att utvecklas för att ge våra kunder en ännu bättre upplevelse av bostadsaffären. Med våra digitala verktyg gör vi det enkelt för alla att sälja sin bostad tryggt effektivt och i en ”snygg förpackning”.

Carl Troedsson, VD Privatmäklaren

Häng med när vi tar nästa stora steg mot en effektivare bostadsaffär. Samhällsutvecklingen och de tekniska framstegen gör att vi kan hantera en allt större del av bostadsaffären digitalt. För dig som köpare eller säljare innebär det en bättre kontroll, en effektivare process och Sveriges lägsta mäklararvode.

Vår affärsmodell bygger från början på internet och digitala lösningar. Tjänsten har utvecklats med tusentals nöjda säljare och köpare sedan starten 2006.

Focus när vi byggt vår nya webbplats har varit att bostäderna till salu skall presenteras på ett snyggt och modernt vis. Samtidigt har vi använt tekniken för att göra det lätt för våra kunder att komma igång med en försäljning. Vidare har man som säljare en bra överblick och kan lätt följa utvecklingen i försäljningsprocessen. Säljaren behåller kontrollen men har hela tiden ett effektivt stöd av sin mäklare genom vår nya tekniska plattform.

Besök Privatmäklarens webbplats på www.pm.se

Nu tar vi nästa steg, tillsammans för en bättre bostadsaffär!